Localization

Themagroepen

iLab heeft een aantal themagroepen geinitieerd om interactie en samenwerking tussen clinici en onderzoekers te bevorderen. Momenteel lopen de volgende themagroepen:

 

ESM in clinical practice advisory group.

Eens in de twee maanden op de vierde donderdag van de maand 13:00-14:00 (Organisatoren: dr. Sanne Booij & dr. Marij Zuidersma)

Onderwerpen die tijdens deze meetings worden besproken zijn de nieuwste inzichten uit onderzoek op het gebied van implementatie van de experience sampling methode (hierna: ESM) in de klinische praktijk alsook ervaringen vanuit de klinische praktijk met de implementatie van ESM. Besproken worden nieuwe ontwikkelingen, uitdagingen en vragen op het gebied van ESM in de klinische praktijk. Dan kun je denken aan de ontwikkeling van een tool bijvoorbeeld, of vraagstukken rondom het implementatieproces. Clinici en onderzoekers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen zijn van harte welkom om aan te sluiten. Interesse? Stuur een mail naar Dr. Marij Zuidersma m.zuidersma@umcg.nl of Dr. Sanne Booij s.h.booij@umcg.nl.


ESM methodology advisory group

Eens in de twee maanden op de vierde donderdag van de maand 13:00-14:00 (Organisatoren: dr. Evelien Snippe, dr. Sanne Booij, dr. Marij Zuidersma)

Tijdens deze bijeenkomsten worden nieuwste inzichten vanuit onderzoek besproken op het gebied van methodologische en statistische aspecten van ESM. Ook is er ruimte voor lopend onderzoek en vragen vanuit de klinische praktijk voor bijvoorbeeld het opzetten of het analyseren van ESM onderzoek uitgevoerd door clinici. Clinici en onderzoekers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen zijn van harte welkom om aan te sluiten. Interesse? Stuur een mail naar Dr. Evelien Snippe (e.snippe01@umcg.nl), Dr. Marij Zuidersma m.zuidersma@umcg.nl of Dr. Sanne Booij s.h.booij@umcg.nl.


Sleep in clinical practice meeting.

Iedere eerste maandag van de maand 11:00-12:00, organisator (dr. Jens van Dalfsen)

De onderwerpen tijdens deze meetings gaan over onderzoek en ervaringen uit de praktijk omtrent slaap bij psychiatrische patienten. Besproken worden lopend onderzoek, de nieuwste inzichten vanuit onderzoek en ervaringen uit de klinische praktijk. Clinici en onderzoekers die geinteresseerd zijn om deel te nemen zijn van harte welkom om aan te sluiten. Interesse? Stuur een mail naar Dr. Jens van Dalfsen (j.h.van.dalfsen@umcg.nl).